середа, 17 жовтня 2018 р.

Екскурсія "ВІДКРИЙ ЛЬВІВ ДЛЯ СЕБЕ"


Відкрий Львів для себе
Світ- це книжка, і той, хто не подорожує, читає лише одну сторінку.
Святий Августин
Екскурсія стародавніми вулицями і незабутніми краси храмами здатна заворожити будь-кого. Часом ми навіть не здогадуємося, як проста споруда насправді може бути неординарним місцем.. Це стосується і гарнізонного храму апостолів Петра і Павла, більш відомого історично як костел єзуїтів, який 10.10.2018 р відвідали учні 5 і 7 класів з класними керівниками Лисович М.М , Красніковою О.М та Цимбал О.В НВК ім. о. І Могильницького с. Міженець . У храмі звучить тиха музика і панує безмежний спокій. Церкву відкрито з нагоди 20- тої річниці створення Збройних Сил України .У ньому відбуваються богослужіння, також беруть участь військовослужбовці, курсанти, солдати строкової служби. Такі гарнізонні храми –це символи того, що військо формується на міцності, честі, духовних та християнських цінностях. А воїни, виховані на цих цінностях, міцні тілом і духом, готові боронити свою Вітчизну. Тут проходять духовні вечори, концерти, які прославляють Бога , стоїть меморіальна дошка памʼяті Небесної Сотні. Слухаючи про цих героїв, про АТО, учні вирішили написати листа захисникам України.
Далі- Львівський Національний Академічний оперний театр- перлина міста.. Чудові рельєфи, скульптури, картини, композиції з кольорового мармуру, дзеркальний зал, шедеври художнього розпису вразили нас своїм зовнішнім виглядом і внутрішнім оздобленням.
Місто Лева - це поєднання древньої архітектури і сучасності міста. Це учні побачили, коли їхали унікальним веселим чудо - поїздом,оглядаючи центральну та історичну частину міста.
Під кінець нашої поїздки діти відвідали «Дитячу планету».

Немає коментарів:

Дописати коментар