понеділок, 6 листопада 2017 р.

З візитом до сусідів

        Для того, щоб краще пізнати своїх сусідів, усвідомити цінності, які пов'язані із життям у малій громаді учні 3-4 класів нашої школи під керівництвом учителя Сваволі Г.М. працювали над проектом «З візитом до сусідів», добре розуміючи народну мудрість «Добре, як сусід близький, а перелаз низький». Даний проект реалізується Федерацією освітніх ініціатив та Центром освітніх ініціатив.
         В рамках цього проекту діти відвідали своїх сусідів, з якими вели діалог про історію їхніх родин, цікаві випадки пов'язані з ними, сімейні реліквії, заняття.
         Завдяки цьому вони краще розпізнали своїх сусідів, розширили знання про місцевість у якій живуть і про її мешканців, навчилися брати інтерв'ю, працювати з інформацією, вибирати з безлічі почутого основне, розвинули комунікативні вміння та навички.
          Кінцевим продуктом був створений дітьми «Сусідський калейдоскоп», в якому у різній формі були представлені відвідані родини. «Гарно того навчати, хто хоче все знати…»,  саме такими завзятими, наполегливими та готовими до будь-яких труднощів виявилися юні учасники проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар