неділя, 3 грудня 2017 р.

СНІД - смертельна загроза людства

    У травні 1988 року  Всесвітня організація охорони здоров'я прийняла резолюцію,  в якій 1 грудня офіційно оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. 
     За час, що минув ,1 грудня стало однією з визначних дат , яка щороку відзначається по всьому світу. У цей день поширюється інформація про ВІЛ-інфекцію, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія «чуми»  ХХ-го, а нині вже ХХІ-го століття.
       З нагоди відзначення цього дня у НВК  ім. о. І. Могильницького  с.Міженець соціальним педагогом Губицькою О.Б., практичним психологом Устрицькою Л.І.  та учнями  7-8 класів був проведений захід «СНІД - смертельна загроза людства» .
       Сенс і зміст цього заходу  спрямовані на актуалізацію знань учнів про одну із найбільш глобальних проблем світу. Було багато цікавого  і неординарного. Учні  зосередили увагу присутніх на шляхи передачі цієї небезпечної інфекції та засоби захисту від цієї недуги, використовуючи мультимедійну презентацію.  Школярі 7-8 класів поставили сценку -«СНІД не спить» , а учениця Штокало К. цікаво розповіла притчу « Про хворого сина».  На дану тему прозвучали пісні про здоров'я  та життя  (вчитель музики Біда Л.М.) .
      Але загалом учні винесли для себе найбільш важливе та зрозуміли, що здоровий спосіб життя , чистота у взаєминах - найкращі методи профілактики СНІДу.



Немає коментарів:

Дописати коментар