понеділок, 4 грудня 2017 р.

Вражаюча та незабутня зустріч учителів НВК с.Міженець у м. Трускавець
          Феномен популярності артистів в нашій країні важко пояснити.
Ірина Федишин – одна з таких. Її музика зачаровує та піднімає настрій, зали з концертами повні.
З якого боку не підходити  до цієї загадки, відповіді – не знайти. Хіба що сходити на концерт.
Вчителі НВК о. І. Могильницького с. Міженець після закінчення уроків вирішили відвідати таке дійство.
У її концертній програмі органічно переплелися як народні, так і естрадні твори. « Це моя земля»,- стверджувала вона , і їй почали підспівувати не тільки дорослі, а й малеча. А танцювальний супровід цих творів забезпечили учасники шоу-балету «X- Dance». Чоловік і продюсер співачки, з яким ми познайомилися, того вечора слідкував за якістю звуку.
Її концерт  перетворився на феєричне свято – яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями і світловим шоу.  Та перш за все – чудовим виконанням унікальних душевних та запальних пісень.
Творча львів′янка, звертаючись до публіки між виступами, не оминула увагою й війни в Україні. Вона зауважила, що усюди на концертах виконує свій твір «Молитва», який присвячує нашим захисникам. Його почули і ми.
     Найактивнішим слухачам  Ірина підготувала в подарунок свій диск та футболку для діточок.
    У концерті Ірина Федишин нагадувала білу лебідку поміж рожевих вітрил надії та віри в те, що НАША пісня не загубиться серед російськомовної попси, яку активно продукують сьогодні «українські» виконавці.Ірина Федишин – артистка, яка зберігає вірність україномовному репертуару.  Вражені чудовим концертом учителі повернулися додому.



Немає коментарів:

Дописати коментар